ПРИРОДЕН МЕД ОД ТРМКА ВО ГРНЕ

600.00 ден

МЕД ВО ГРНЕ ОД ТРМКА е традиционално добиен мед од пчели, собран од  природни предели каде нема никакво можно загадување. Пчелите во трмка се лоцирани во село Рудник, во природа среде лековитите и медоносни билки.

МЕД ВО ГРНЕ ОД ТРМКА е традиционално добиен мед од пчели, собран од  природни предели каде нема никакво можно загадување. Пчелите во трмка се лоцирани во село Рудник, во природа среде лековитите и медоносни билки. Медот од саќето е исцеден во грне и е запечатено со природен восок од пчели. големото значење за човечкиот организам се присутните во медот минерални материи, витамини, ензими, аминокиселини, органски киселини и др. Овие материи се апсолутно неопходни за организмот.

За подетални информации и нарачка на моб 078 304 665. Иван

0
    0
    Кошничка
    Вашата кошничка е празнаВрати се