ПРИРОДЕН МЕД ЗА ДЕЧИЊА

150.00 ден200.00 ден

Медот е традиционален лек за воспаление на грлото, студии потврдиле дека е поделотворен дури и од медикалентите што се препишуваат во таков случај.

Исчисти
ШИФРА: 013 Категорија: Ознаки: ,

Опис

Медот е традиционален лек за воспаление на грлото, студии потврдиле дека е поделотворен дури и од медикалентите што се препишуваат во таков случај. Благодарение на своите антивирусни, антибактериски и антигабични својства, медот ги спречува инфекциите, го зајакнува имунитетот и значајно го забрзува закрепнувањето

За подетални информации и нарачка на моб 078 304 665. Иван

Дополнителни информации

Тежина Недостапно
ПАКУВАЊЕ

300г, 0,5 Кг